Jump to content
Riverwind

No chars at character select during login.

Recommended Posts

What the title says plus I tried 2 different accounts, one in Terminal woods, the second in sector 1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I'm having the same problem.  So is my daughter.

Can't log in at all, past player select.

 

Edited by Micwilbur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello imrerom,

 

Are you still experiencing this issue?

If so can you be more specific :

  • Do characters ever load in and if they do, how long does it take?
  • When it does, can you load in world?

I will report the issue.

Thank you.

 

Regards,

Rax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, Having same issue through Steam application.

 

No Characters are shown and all the button down below are greyed out.

 

Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to log in today, 12.00 GMT+1, character selection screen is empty, they appear after 5-10 minutes. When they do appear, i get "Character failed to load" in red text.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem is again up.  I see empty room 😕

I can click only "exit" .

 

Sometime my toons load,but need about 10 min.

Yes,if my chractcter up i can load in world.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Same here. Tried 2 accounts. Both suffered the same problem of no chars to select from. Seems to be a server problem again. Any help out there?

 

Chars showed up after about 5 mins of wait time. Selected char and clicked play and received msg "Your character failed to load"  so something is wrong

 

Tried again and got in.

 

Edited by Riverwind
Update

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just tried to connect and had no issues loading the characters or loading into the game.

are you still experiencing this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

and now empty again.

My clan vault's are bugged,i tried relog,but i see empty char. room.

I go play World Of tanks,That game works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

taking about 5 mins for toons to appear in login window then it doesn't do anything when I select a toon to start game...only toon selection audio is working but no action... file check done..all appears correct with  no internet issues so it  appears it is  a server end fault / issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have ever this problem coming and going. Seems a problem with the login servers?

When it appears also some functons ingame don't work. So if I see a "strange" behaviour of

the program like i.e. can't finish a crafting and I log out I find the char screen empty.

Waiting a while and normally after some time it works again.... or not.

But as it seems it is a global problem....

 

Michaela Mir

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm experiencing this problem - there are no characters at the selection screen and I can only click on the Exit button. I waited 10 minutes to see what would happen with no change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I'm not experiencing this at the moment.

Do you still experience this issue (It's been 4 hours)?

 

I will report the issue.

 

Regards,

Rax

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Oh well...hammys fell over again...toons will load in to 10 mins or so i guess.

OMG...relaunches..gets past toon load after 10 min wait..switches toon to check cit time.and it locks up again.

They really ..really need to sort this out..no point me putting town up if i cant reliably switch there if needed,

Looks like we got some lovely lag too now on nodes and global and help chats etc..like 10 secs...i go see if mails eating stuff too now.

Edited by miketam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just me or no character at char select for anyone else? 😟

Share this post


Link to post
Share on other sites

Typical... Just get in from work after a 15hr shift and have an hour to play before an early night, ready to start work again in 7hrs and I can't play 😐

Share this post


Link to post
Share on other sites

See if toons will load after 10 mins or so i guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

we can pass the login server, so we can see the empty room of the character select, but no toons. My wild guess is what happened to the database server on the move is still kicking, probably related to the 10-15 mins of server lag that Grelko has been tracking, when FT, mail, aution, mounts... login, are affected.

It last 15 mins and then the server goes on and all works again.

Kick he databases server plz, hard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you all for letting us know about this right away. i've passed this on to the team to get resolved.

 

1 minute ago, Sooney said:

Kick he databases server plz, hard.

i don't think that will help. we will have to start of with small love taps 

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

toons are back right now...

 

then off.

 

reboot, rlly? this doesn't fix the problem, cause it will hapennd again. Doing so, besides, i'll lose the homesead, the shiva seeds planted, and of course, part of the farming kit used. Thanx. 

 

You had a guy tracking this issue for days and the only thing you did was a reboot. Really, time is near when you, LO, should come clear with this with us. Are those "new servers" gonna run ok someday?

Edited by Sooney

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...