Jump to content
Sign in to follow this  
RuiFilipe

Cant login on my main character

Recommended Posts

I can enter the wasteland thru all other characters except for my main character i have a lot of crafts to do its so exasperating...

When i select my main character its stops at "Your area is currently loading. Please wait..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't get on any of mine, first told me I was already logged in. Finally got passed that to my characters and can't get past that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

RIP 😞 

is it just with my account? why? what is happening? what happened?!

One of my characters doesnt load for hours, all other characters load fast like no issue happening but they always have less energy and they recovering like 100/132.

After all this months i had a 46 level character and a lot of Researches done and now i have 3 low levels and one ghost level 46 idk if i will have to delete it to create another one?!

Edited by RuiFilipe
pointless to grind the low levels if my higher toon is dead

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hmm..looks like Los Alamos area mighta crashed...got 2 toons there who wont load...my others will.

+ global chat loooks like its so lagged out its not working.

Still ..shud be maint in about an hour to cure it all.

Edited by miketam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yep, thats where it is… my other toons are too low and too far or I would try to get another one there just for checking...

After a little exploring I could realise the server is failing. They load fast but the health is not the only bug, some mutations are gone from the Hotkey bar and sometimes they got weapon load, items and situation from previous character (i guess it was all the same except from the name) and only when I went back to character screen and back to world to have the right weapon load, items and situation.

Edited by RuiFilipe

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could not get past the "Your area is loading...." either, on any of my toons. I have them spread around a bit, but neither one could log in. One is in Northern Forest, one in Deadfall (not Los Alamos) and two in Los Alamos.

Hoping it gets fixed after the maintenance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The one toon "near" Los Al is probably in still in the crashed area..goes out as far as foothills etc...other areas might have crashed too..good chance its not just Los Al affected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello ---- No chars at character select screen during login. Cant play game. Help please. need my FE fix

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...