Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'forum issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GamersFirst Community
    • Announcements
    • GamersFirst Feedback
    • Articles
  • APB Reloaded
    • APB 2.1 Beta
    • Announcements & Server news
    • Social District (General Discussion)
    • Community Corner
    • Bugs and Tech Issues
    • Game & Forum Suggestions
    • OTW general
    • Off-Topic Section
  • Fallen Earth
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Community Creations
    • New Player FAQs and Guides
    • Bugs and Tech Issues
    • Events
    • Feedback and Suggestions
    • Off-Topic Section
  • Unsung Story
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • ​​​​​​​Help and Questions
    • Feedback & Suggestions 
    • Introductions 
    • Offtopic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. - Update with better explanation just a comment below on this thread. I honestly need help here and I would appreciate it a lot if someone like @Majiik could help me out here or someone else too who has knowledge of this forum. I'll try to explain it as good as possible. I tried to post the "Clan Progression" thread on this forum. However, I've experienced three critical forum issues which prevents me from posting it. I've tried several work arounds for hours to skip those issues (...) and even asked @Kevkof to help me out with a thread in the Off-Topic where he also experienced the same issues, yet a work around worked at the beginning but not anymore for the second bug which I will explain here. Those issues put me into a loop which I can't leave neither get it solved without help. 1. Double Line Break: First of all, I've no idea if it's called "line break" in english, sorry! After writing the whole thread, clicking on the preview button then I saw that the whole Forum made a DOUBLE forced line break. Whenever I press "enter" I would like to have ONE line break and not a double one, neither could I see the double line break while I wrote the thread. I simply wanted to write in the next line and not skip an entire one. Following the preview window showed me this: I forgot to take a screenshot of my written text but the normal window didn't show me any double line breaks neither do I wanted to have a space between. However, I could solve this issues when I removed ALL line breaks of my text and made the line breaks with Word 2018. Yet it was annoying and a lot of work again. I've certainly no clue how it occurred but it for sure wasn't in my intention to do. 2. Manual bullet lists move to the end of the spoiler tag after I tried to solve those two issues above and below (this is actually issue 3): After I completely re-wrote the thread from scratch again for the second time in Word 2018 and Notepad++ trying to solve the issue number 1. and number 3 I found out that the forum thought it needs to move my bullet lists to the end of the spoiler box. Not much to explain here since I've 2 really good screenshots where you can actually see the problem. All of my bullet lists a moved to the end of the spoiler box, doesn't matter at which spoiler box I looked at. 3. Issue with [.spoiler] [./spoiler] combined with a bullet list button: Whenever you create a spoiler, add a bullet list with the button in your spoiler tag and after that you would like to keep writing outside of the spoiler tag - the spoiler goes beyond his [./spoiler] and hides the entire text of your thread in the spoiler. To recreate this issue, you simply need to write a text, hide it in spoiler and add a bullet list WITH the button on top. To solve this issue, I had to manual type ALL of my bullet lists and enumerations which was a lot of work with [.list][.*][/list] Manual typing to solve the issue: This sentence should be outside of the spoiler tag and hopefully is ^ As we can see here, the double line break came again. Example with the issue is at the end otherwise the whole thread would be one spoiler:
  2. Hello, I seem to be unable to edit my forum postings. Is there some step that I am missing (since it is the first time I have posted something on the "new" forum)? Would appreciate any help regarding this matter. Thanks, StevenDeckard -------------------------------------------------------------- Oh please disregard, it seems to have resolved itself with this posting (seems that one has to post at least 2 times on the forums to get access to the "edit" button).
×
×
  • Create New...