Jump to content
swft

Crosshair bloom abruptly changes

Recommended Posts

https://www.youtube.com/watch?v=0SvwLSWDQ6g

 

When in markmanship mode, the crosshair abruptly blooms for no reason. This happens randomly and most of the times it only blooms once and not the exaggerated amount it did in this video.

This started happening when I got a 144hz monitor a couple days ago but I'm not sure if there's a correlation between hitting 145 fps and this being more easily reproduced.

 

Also, no, my mouse isn't broken, I've checked.

Edited by swft

Share this post


Link to post
Share on other sites

Someone said that hitting the fps cap makes you slide around on surfaces while standing still, didn't mention other effects caused by hitting the cap. If this is related to the fps cap you could try playing at lower fps (120, maybe even 60 since you really don't need double the fps to play this game even if it looks like arse at 60)

Edited by _chain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sure, I could just cap my fps to something lower but I'm just reporting it since this is a bug and it needs to be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It also tends to happen when you're moving diagonally (e.g. forward and right at the same time)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×