Jump to content
Mumoki

Game won't start

Recommended Posts

Hello dear APB Community

,

I have the problem that my APB Reloaded does not want to start. As soon as I open the launcher, it updates from the beginning. When it is finished and I go to "Play", the Easy Anti Cheat picture opens shortly and the desktop loading screen shows for 2 milliseconds, but nothing happens after that and it disappears from the Task Manager. I have already tried everything, from a new installation to a repair to a manual start via the program. So far, nothing has helped.

I hope u can help.

 

I have had no response from support since the beginning of the month.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your anti-virus/malware programs, 

It's most likely blocking the game from launching

And support is enjoying a lovely backlog of more than 2 weeks so just be patient with them I guess.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Kevkof said:

Check your anti-virus/malware programs, 

It's most likely blocking the game from launching

And support is enjoying a lovely backlog of more than 2 weeks so just be patient with them I guess.

 

I have already checked my antivirus, but it is not because of that. Two months ago, APB worked perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are you PC's specs?

Any errors on your PC or game task pop up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried turning it off and on again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right so seems to me like someone is missing something from the game or their Windows install

  • Dislike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/20/2020 at 9:14 PM, TCRisky said:

What are you PC's specs?

Any errors on your PC or game task pop up?

• CPU 》 Intel Core i5-7400 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs)
• GPU 》 Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

 

Nope, no errors. I try to start the game, the both loadingscreens r popping up (easy anti cheat, apb) for 2 milliseconds and the game closes always. without error text or something. I checked the taskmanager and the launcher is shown, but the main game doesn't open.

 

Merged.

 

I don't do anything with APB since 2 months. This month I tried to play and then I got these Problems. I starting to despair.

It's since the new Update I think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

All the people that I have heard about that had this issue were using F-Secure and after checking found that it was indeed blocking APB from launching. 

 

And since the game worked 2 months ago, what changes happened to the system between then and now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ What he said is true.

 

Please list all the major changes you have made to your system since you played last. If you can remember everything you did that is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhm only updating GeForce and Windows.

And ye, I have F-Secure, but why did it always work before? I've had it on the PC since the beginning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind, it was F-Secure. My brother had the same problem and fixed it. 😐😄

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, Mumoki said:

Nevermind, it was F-Secure. My brother had the same problem and fixed it. 😐😄

Glad we could help and your issue was resolved! Enjoy APB 🙂

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

As this issue has been resolved, I am locking and moving this topic to the PC Resolved Bugs section of our forums.

Thank you.

 

- Azukii

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...