Jump to content

JareCzech

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JareCzech

  1. I understand that it has some things like you earn more + the respawn time of arrested enemy. BUT, arrested person can be freed, so that covers the respawn time. And to the money and XP, when you manage to stun enemy, thats only the first part, you must go to him and take time to arrest him, not speaking of teammates or even other crims killing the stunned guy. So I think it should still be similar with ttk as normal weapons. Now primary LTL (except OGPL) are useless and you can only use PIG + perc to get some decent amount of arrests. It needs a FIX!
  2. There is an option for enforcers to play non-lethaly and be more friendly to their opponents by not killing them (pacifists?). I cant see the reason why some LTL weapons are so nerfed. For example I bought Stabba - NL-9 yesterday and played a couple of rounds. I always ended up with 1 (kills or arrests), 2 assists (stuns) and 5 (deaths). It is three-shot shotgun (although all other shotguns have kill in 2 shots if you aim right, like wtf?) and it doesnt have no spread, so you shoot like with a slug, so totally useless in CQ. I also noticed it is on long range 3 shots too, like why? How can I arrest someone if I manage to stun him from 40 metres. I cant even make it to him in that time. My suggestion for this weapon is to make it 2 shot if it is like max 5-6 metres and then reduce damage to 3 shots. Also add a spread, so you can have at least chance against ppl in close range strafing from left to right. It should be a shotgun not a sniper rifle!
  3. Thank you, Matt! Appreciate your effort. Cant wait for all the changes.
  4. JareCzech

    Crew Blood [CZ/SK]

    Děkuji za vřelé přijetí do klanu.
  5. Ahoy! Klan byl spojen s českým klanem Crew Blood. Pro přijetí pište do topicu nahoře s daným názvem nebo mně. (This topic will be written only in Czech and Slovak, because it is only meant for CZ/SK players.) Vítám Tě v našem klanovém topicu. Před dvěma měsíci bylo All Points Bulletin: Reloaded odkoupeno Little Orbitem a s tímto důležitým milníkem přichází spousta změn k lepšímu. Zbavili jsme se otravných cheaterů a spousty bugů. Před námi je mnoho nového, včetně updatu grafiky, přidání nového obsahu a dalších novinek. Tyto kroky na mě zapůsobily jako impulzy k tomu, abych také podpořil APB komunitu vytvořením klanu pro Čechy a Slováky - společné hraní mezi bratry určitě pomůže členům si tuto úžasnou hru ještě více užít. Klan Vám poskytne příležitosti k navázání nových přátelství (či bratrství) mezi lidmi, kteří mají stejný zájem - hraní APB a dalších počítačových her. Co se týče klanu a základních informací: Název jsem převzal z historického českého hesla "Pravda vítězí" (v latině "Veritas Vincit", aby jsme si nezáviděli, v jakém to je jazyce), který pro mě představuje hlavní smysl klanu - říkáme si vždycky pravdu a chováme se k sobě s úctou - pokud toho nejsi schopný, nejsi vítán! Kromě zmíněného pravidla týkajícího se chování, je tu několik dalších podmínek: Enforcer charakter na evropském serveru (EU - CITADEL) věk: 15+ mluvit dobře Česky nebo Slovensky (a taky rozumět) pravidelná aktivita ve hře (pokud se nelognete déle jak 120 dní a nebudu znát důvod, tak jste z klanu automaticky vykopnuti) ochota se spojit s ostatními členy a vytvořit tým (pokud jdete na mise) mikrofon a sluchátka (nepovinné, ale vhodné) Můžeš se k nám přihlásit ať máš jakýkoliv RANK a THREAT. Přivítáme jak vysloužilé veterány, tak i nováčky, kterým budu rád nápomocen a se vším poradím. Každý jsme někdy začínali a je zapotřebí nové krve do komunity APB, aby budoucnost této hry pokračovala. Žádosti můžete psát do tohoto topicu, mně do zpráv na fóru nebo in-game emailem na charakter se jménem JareCzech. Pokud klan máte a nechcete měnit, tak mi napište ve hře a můžeme se hodit do přátel a spojit někdy síly. Good Luck! Have Fun!
  6. Name: JareCzech From: Brno, Czech Republic Server: Citadel Prefered faction: Enforcer Likes: Honesty, respect and good manners Hates: Dishonesty, disrespect and toxic manners Phrase: "Burn in HELL!" Ingame:
  7. I would like this title please: "DEVIL"
×
×
  • Create New...