Jump to content

Photo

I cannot activate my mount due to an unknown reason?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
rumpelrumpel

rumpelrumpel

    Initiate

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 03-November 16
Guys i cant activate my bike. When i click activate i get a message saying "This mount is still being parked. Wait for it to finish before activating it." And yes when i try activating any of my other mounts are on world, they are all parked as well. I tried everything, towing, relogging, performed file check. What should I do to fix this?

Edited by rumpelrumpel, 25 November 2016 - 04:36 PM.


#2
iRawwwN

iRawwwN

    Elite

  • Members
  • 2278 posts
  • Joined 06-August 10
What are you try'na say

Legit thought this was in the apb forums lmao.

Edited by iRawwwN, 26 November 2016 - 06:43 AM.

Jericho: TNGHT / RAWisdead

Citadel: iRawwwN / Acrylics


#3
rumpelrumpel

rumpelrumpel

    Initiate

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 03-November 16

I can't activate my mounts. They are like stuck in garages. It says i have to wait for them to be parked.



#4
❤BR)))❤

❤BR)))❤

    Elite

  • Members
  • 1701 posts
  • Joined 04-August 13

[crap meme]
 
what are you try'na say

check the forum before posting/answering

t r a   n s i   l v a   n i  a  n c   u n t   h u n   g e r


#5
iRawwwN

iRawwwN

    Elite

  • Members
  • 2278 posts
  • Joined 06-August 10

check the forum before posting/answering


TIL an image macro is a "meme". Kek

Jericho: TNGHT / RAWisdead

Citadel: iRawwwN / Acrylics



1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users