Jump to content

Photo

...My premium just got bugged?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Cheaz

Cheaz

    Initiate

  • Members
  • 19 posts
  • Joined 15-January 15

Guys big bug. First time getting on armas today. Had 37 days of premium, like normal. Heard they handed out 15 days as compensation to this unfair banning. Log into armas, see i have 37 days, all is well. Go to redeem codes, see that nothing was added, so I go back to the main page. Suddenly i have 1814 days of premium. I don't know how this happened and I pray to dear god that this is a bug. Hopefully the logs can prove I never did this exploit (I had no clue it existed...). This is the first time ive been on armas since yesterday. I didn't do anything, my premium suddenly shot up. Technical glitch I hope right? Tiggs please clear this up.

 

Proof: http://imgur.com/a/JNVaQ

 

P.S. Never touched this exploit nor redeem codes today until about 10 mins ago after servers came back up.

 

Edit: Realized other people posted this... sorry for dupe.


Edited by Cheaz, 28 January 2015 - 08:28 PM.


#2
USSVECTOR

USSVECTOR

    Respected

  • Members
  • PipPipPip
  • 725 posts
  • Joined 23-May 13

Its been reported  

 

 

 

http://forums.gamers...remium-glitch/ 


wasp_logo_v2.5.png

w a r f a r e a c t i v i t i e s | s p e c i a l i s t p r o t e c t i o n  i n c 

USSVECTOR-OPERATOR | HIVE | Joker NA EAST

Visit us at wasp-inc.com and YouTube

 

                     

  

 GamersfirstForumRules:  AdminTracker:  Gamersfirst Support                                                                                        

 

 

                      Retired     :SPCM:                                                                                                                                                                          



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users