Jump to content
Sakebee

6/27 Beta Bug Reports

Recommended Posts

Well i WAS in, until it logged out and now i got error code 8. GG

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Hlebka said:

G56puSl.png

I got through the login process, but when trying to join world, I had same issue. Now I'm having trouble logging in again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep. error code 8 now. was in for a second, choosing my character hung for about 2 minutes then booted me.

 

hangs on entering world "contacting world server"

Edited by Kylegrey2
update
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im also getting disconnected after choosing character both of them (so i will try to get a new one and see how its gonna work out)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I no longer have the 11004 error code, but now I have the "Contacting Login Server..." for a minute and then crash

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got past the Error on Login.

Got Past initial Disconnects.

 

Selected connection to Asylum,

As I was loading into Asylum, message read "Exiting District: Asylum"

After 5 min of waiting,  ERROR / World Server Disconnected

 

APB-Beta-1.jpg

 

 

I'll wait about 30min and try again.

 

Edited by Westford

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I'm not gonna bother, was fun while it lasted, but I'll just wait ten more years until the engine is live.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm able to get past the login screen but my game hangs on "Loading district..." whenever I attempt to join a district.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've logged in twice now.

 

Went to social both times. First time I crashed because I tried popping up the Radeon Overlay.

Second time, I was standing still. And crashed. For seemingly no reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't make it past character selection. It keeps saying something about my character stuck in a district for 15 mins and then i get the error code 8 when trying to log back in

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, DoISmellBacon said:

I got through the login process, but when trying to join world, I had same issue. Now I'm having trouble logging in again.

Same every time, tried couple accounts, several characters, new creation, etc. Big disappointment. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ran around social before the server announcement they were resetting... that's all lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

One hour in to the beta and I still can't enter a district. I get randomly disconected when loggin in, when loading a character, and the fartest i've gone is the loading district screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same as just about everyone my friend... just be patient

Just now, Gusvato3080 said:

One hour in to the beta and I still can't enter a district. I get randomly disconected when loggin in, when loading a character, and the fartest i've gone is the loading district screen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Summary: Pressing O for Options before the animation played to idle at login screen freezes all input

Game Version: 2.1.0.830791

Description: Read summary

Steps to Reproduce: press O when you hear loginscreen sound.

Reproduceability: 2/4

Results: Options open up and all UI input is frozen leading me to force kill process

Expected Results: Options should open up without freezing all input

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I join a district it tells Exiting the district instead Entering and lasts like forever and nothing happens...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...