Jump to content

Photo

Unable to shoot after throwing a grenade

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
MrHappyPenguin

MrHappyPenguin

    Elite

  • Members
  • PipPipPip
  • 1335 posts
  • Joined 14-August 15

Occasionally I cannot shoot after throwing a grenade. I have to switch to my secondary in order to be able to shoot again.

 

1. Throw grenade.

2. Try shooting.

 

Reproduced: 1/1000

 

Results: Cannot shoot after throwing grenade.

 

Expected Results: Always be able to shoot.


Jericho : ELDrillPresso | MrFappyPenguin | MrsHappyPenguin | RickRitalin                              CPU: Xeon X5690 4.75GHz; RAM: 24GB DDR3-1900 9-9-9-24; GPU: GTX 970
AbbyAdderall | Bubblenut | MasticationMan | MrHappyPenguin | Diverted                         SSDs: V300 120GB (OS), MX200 500GB (Games); Sound: Sennheiser HD598

Innova : somethingchewy | somethingcrispy   Citadel : DCarp | DCarpel                              Mouse: Logitech G400; Keyboard: IBM Model M; MIC: AudioTechnica AT2020


#2
policepatrol

policepatrol

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 209 posts
  • Joined 19-July 14
Maybe a client-server bug. Not sure.

#3
SixxstagesofMajik

SixxstagesofMajik

    Ascended

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts
  • Joined 28-March 15

Could this be that odd bug where nade gets stuck in hand when switching weps when nade timer is about to blow ?


Majikal PC Tweaks
How bad i get serious, can talk about Trump gosh darn the politics with the Syrians
You wanna ban immigrants? Start with your wife
You wanna end wih some bullshoot? Start with your life
 

#4
Demotana

Demotana

    Initiate

  • Members
  • 15 posts
  • Joined 05-December 11

I had the same issue at least 2 times now throughout the past month. My weapon would cease to function at all, although I didn't really know what caused it. Perhaps this is the case.



#5
MrHappyPenguin

MrHappyPenguin

    Elite

  • Members
  • PipPipPip
  • 1335 posts
  • Joined 14-August 15

So it's not just after throwing a grenade. My client randomly ignores that I am holding down mouse 1. If I tap fire an automatic too fast, it stops responding to my clicks for a second or two.

 

It's not my mouse, only APB does this.


Edited by MrHappyPenguin, 02 March 2017 - 09:02 PM.

Jericho : ELDrillPresso | MrFappyPenguin | MrsHappyPenguin | RickRitalin                              CPU: Xeon X5690 4.75GHz; RAM: 24GB DDR3-1900 9-9-9-24; GPU: GTX 970
AbbyAdderall | Bubblenut | MasticationMan | MrHappyPenguin | Diverted                         SSDs: V300 120GB (OS), MX200 500GB (Games); Sound: Sennheiser HD598

Innova : somethingchewy | somethingcrispy   Citadel : DCarp | DCarpel                              Mouse: Logitech G400; Keyboard: IBM Model M; MIC: AudioTechnica AT2020


#6
foxhoundsx

foxhoundsx

    Grunt

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Joined 17-October 15

ok dont fire the weapon that currently on

 

2ndly you have pause the shot before throwing the nade out

 

3rdly protip: dont be a rambo person shoot and throw nades out same time that isnt right

 

fourthly: good protip is : hurt the target is about 50% of the enemy Health than you can able throw a nades at him/her

if had a percussion granades your fine!!!

 

5 types of granades

defaults nades fuse time 4secs

percussion nades fuse time "instant"

low yield nades fuse time 3secs

range nade (AKA: bricks or 8-ball) fuse time "instant"

lastly Concussion nades fuse time 4secs

 

concussion nades does a massive vehicle damage within 2 or 1 in (very light vehicle or medium vehicle) not tank vehicle 


Edited by foxhoundsx, 02 March 2017 - 10:19 PM.


#7
aedn

aedn

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 309 posts
  • Joined 04-May 11
I've had this bug a couple times in the past month, seems completely chance for it to happen. Wigglie had it happen when using his blowtorch also, with the blowtorch model staying in his hand but him apparently having his primary equipped, so he couldn't fire or throw grenades.

tApJpyS.png

Company Officer | w a r f a r e a c t i v i t i e s | s p e c i a l i s t p r o t e c t i o n i n c
Aidaan - Enforcer 255 | Aedn - Criminal 255 | Aedun - Enforcer 255 | Citadel EU | aedn - Enforcer 64 |
Jericho NA


#8
P0rkup1mP

P0rkup1mP

    Grunt

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Joined 21-June 15

This happened to me some week or two ago. I can't remember what may have caused it, but one time after reloading I tried firing and my character aimed the gun, couldn't sprint and the only thing missing was that the gun didn't fire any bullets. There was no recoil, bloom, nor ammo loss. Just the aiming and everything except the bullet spitting was working. Stopped firing, tried again, several times, still the same thing. Eventually I tried switching weapons which fixed it.


The only hacker-free game is one that does not exist.



1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users