Evnre Hakkında Yeni Moderatörümüz
Posted 29 January 2013 - 01:08 PM
Sizlere daha önce bahsettiğim gibi bir süredir bazı özel işlerim nedeniyle forumda sürekli olarak aktif olamıyorum ve sorularınıza geç cevap veriyorum.Bu nedenle forumda aktif olan arkadaşlarımız içerisinden bir Moderatör seçme kararı aldım ve bu arkadaşımız artık sizlere her türlü konuda yardımcı olacak.Evnre arkadaşımıza tüm sorunlarınız ile ilgili mesaj gönderebilirsiniz.Kendisi şuan deneme sürecindedir ve yeterince bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm zaman ve kendisiyle ilgili bir sorun yaşanmazsa tam anlamıyla Moderatör grubuna alınacaktır.
Ayrıca Resmi moderatörler ile ilgili bir sorun yaşadığınızda bana buradan veya Skype üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.Moderatörler ile ilgili tüm düşüncelerinizi ve şikayetlerinizi bana iletirseniz gereken özeni göstereceğimden emin olabilirsiniz.
Saygılarımla,
-Burak
Posted 29 January 2013 - 01:55 PM
Burak'ın dediği gibi sizlere yardım etmek için artık GamersFirst APB forumundayım. Türk oyuncularının sıkıntıları, ihtiyaçları, dilek ve istekleri gibi bir çok konu da yardımcı olacağım. İnanıyorum ki bu görev sürecinde Türk oyuncularıyla beraber güzel işler başaracağız. Dilediğiniz her konuda forum üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Sizlere mümkün olduğunca yardımcı olacağım. Bütün herkese teşekkür ederim.
Posted 31 January 2013 - 09:36 AM
Buğün sabah 9:00-10:00 civarında g1c almıştım 1200 lükten premium aldım daha bitmemişti 3günü vardı indirim olduğu için 799g1c ye aldım geriye kalan 400 g1c ile 3 tane Joker Mystery Box 4, 1 tanede Joker Mystery Box 3 aldım.Aldıktan sonra sitede bi tablo çıktı oyundaki mesaj yerini gösteriyodu.Bende köşedeki closeye basıp kapattım.Ama mesaj kutuma gelmedi.Ne yapmam lazım sitede aldığımı gösteriyo fakat açıcak bi yer bulamadım.
İlgilenirseniz sevinirim.
EU2-ENFORCER-J3TL33
Posted 31 January 2013 - 10:41 AM
J3TL33, on 31 January 2013 - 09:36 AM, said:
Buğün sabah 9:00-10:00 civarında g1c almıştım 1200 lükten premium aldım daha bitmemişti 3günü vardı indirim olduğu için 799g1c ye aldım geriye kalan 400 g1c ile 3 tane Joker Mystery Box 4, 1 tanede Joker Mystery Box 3 aldım.Aldıktan sonra sitede bi tablo çıktı oyundaki mesaj yerini gösteriyodu.Bende köşedeki closeye basıp kapattım.Ama mesaj kutuma gelmedi.Ne yapmam lazım sitede aldığımı gösteriyo fakat açıcak bi yer bulamadım.
İlgilenirseniz sevinirim.
EU2-ENFORCER-J3TL33
Merhaba,
Hesabınızda birden fazla karakter var ise yanlış karakteriniz üzerine almış olabilirsiniz.
Mail kutusunu tekrar kontrol ediniz.
Reedem Code bölümünü kontrol ediniz.
Öncelikli olarak yukarıdaki aşamaları kontrolden geçiriniz. Hesabınızda hala Joker kutuları yok ise,
http://www.gamersfir...ase_history.php buradaki sayfanın resmini alıp bir ticket atmanız gerekiyor. Tarihleri ve kaç adet joker kutusu aldığınızı belirtip hesabınıza yüklenmediğini dile getiriniz.
İyi forumlar.
Posted 31 January 2013 - 11:11 PM
Evnre, on 31 January 2013 - 10:41 AM, said:
Hesabınızda birden fazla karakter var ise yanlış karakteriniz üzerine almış olabilirsiniz.
Mail kutusunu tekrar kontrol ediniz.
Reedem Code bölümünü kontrol ediniz.
Öncelikli olarak yukarıdaki aşamaları kontrolden geçiriniz. Hesabınızda hala Joker kutuları yok ise,
http://www.gamersfir...ase_history.php buradaki sayfanın resmini alıp bir ticket atmanız gerekiyor. Tarihleri ve kaç adet joker kutusu aldığınızı belirtip hesabınıza yüklenmediğini dile getiriniz.
İyi forumlar.
Oynadığım bölüm EU2 ve kullandığım hesapta 2 tane karakter var.Ama ben girerken gamefirst sitesine kendi kullandığım enforcer karakterime girerek aldım kutuları zaten siteye girince apb marketplace de hesap seçtiriyo ordan seçerek aldım.Kutuları ama ben kutuları aldıktan sonra köşedeki simgeden dolayı yanlış yaptım.Köşede oyundaki mail simgesi vardı bende maile gelir diye yazıya close yapınca böyle oldu.Sonradan anladım ortadaki yazıyla açılıyomuş ama benim 4 tane kutu yalan oldu.Ne yapabilirim.
This post has been edited by J3TL33: 31 January 2013 - 11:22 PM
Posted 01 February 2013 - 07:33 AM
Evnre, on 01 February 2013 - 05:23 AM, said:
@J3TL33, armas'ın içerisinde joker kutularınızın bulunması gerekiyor. Fakat hala göremediyseniz ticket atınız. Size daha detaylı ve gerekli bilgileri vereceklerdir. Mail kutunuzu son kez kontrol ediniz.
Saol ilgilendiğin için mailimde yok kutular ama satın alma geçmişinde gösteriyo 2 kere ticket attım buğün belli olur.Cevap gelirse
Posted 01 February 2013 - 12:46 PM

Add Reply
MultiQuote