Jump to content

Photo

V3D_CreateContext Failed: 7 Error


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
Tiggs

Tiggs

    Supertroll!

  • Administrators
  • -5226 posts
  • Joined 21-July 11

If you're receiving this error, please turn off anti-aliasing in the updater options. This will stop the issue of crashing on the loading screen.

Do not meddle in the affairs of dragons for thou art crunchy and go well with ketchup!


#2
koginava

koginava

    Initiate

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 16-April 12
I do as you say but problem is not change

Edited by koginava, 16 April 2012 - 08:36 AM.


#3
slyguy867

slyguy867

    Initiate

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 13-October 11

If you're receiving this error, please turn off anti-aliasing in the updater options. This will stop the issue of crashing on the loading screen.



Where can i find the anti aliasing... i cant find it in my updater menu.....

#4
Yakor

Yakor

    Initiate

  • Members
  • 6 posts
  • Joined 27-August 11
I turned this off and I still cannot log in. I keep getting the "Unable to connect to internet" maessge.
What is the fix? Please tell me, it's been 6 hours now......

#5
slyguy867

slyguy867

    Initiate

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 13-October 11
Im currently having this issue, and im not sure how to resolve it Anyone have any suggestions

#6
Spug Nothuson

Spug Nothuson

    Hazmat Volunteer

  • Members
  • PipPip
  • 215 posts
  • Joined 18-March 12
Have you tried what it says at the top of this thread?

#7
slyguy867

slyguy867

    Initiate

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 13-October 11
lol I have, yes i even ran the defrager twice and uninstalled and re installed... Still having the same issue

#8
Spug Nothuson

Spug Nothuson

    Hazmat Volunteer

  • Members
  • PipPip
  • 215 posts
  • Joined 18-March 12
Have you ensured your graphics drivers are up to date?

If that doesn't work you'll have to fill out a ticket with support.

#9
slyguy867

slyguy867

    Initiate

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 13-October 11
Yea it turned out my drivers were outa date Thanks for the help

#10
Jusip-SanHu

Jusip-SanHu

    Initiate

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 06-June 16

Delete directx 2010 from your program files x86 it would fix your problem..  But it does work for me.. 


Edited by Jusip-SanHu, 09 April 2017 - 08:38 AM.



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users