Jump to content

Oyun Açılmıyor

- - - - -

16 replies to this topic

#1
Pit10

    Initiate

  • Members
  • 8 posts
  • Joined 10-September 09
Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir sorunum var sorunsuz olarak client'e geliyor başlat'a tıklıyorum bitane siyah pencere açılıyor 1 saniye sonra tekrar kayboluyor ..Sorun nedir ?


#2
xanti

    Grunt

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Joined 29-June 08
oyun şu an bakımda 8 gibi gelicek :)

#3
Pit10

    Initiate

  • Members
  • 8 posts
  • Joined 10-September 09
Hadii yaa :) Cevabın için teşekkürler..

#4
xanti

    Grunt

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Joined 29-June 08
önemli değil :)

#5
Logar

    Elite

  • Members
  • PipPipPip
  • 1138 posts
  • Joined 07-July 09

View PostPit10, on Sep 10 2009, 04:54 PM, said:

Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir sorunum var sorunsuz olarak client'e geliyor başlat'a tıklıyorum bitane siyah pencere açılıyor 1 saniye sonra tekrar kayboluyor ..Sorun nedir ?

Bakım olsa bile oyunun açılıp en azından giriş ekranına gelmesi gerekirdi, bilgisayar özelliklerinin ROMTR sistem gereksinimlerine uyumlu olup olmadığını gözden geçir, çok eski bir ekran kartın varsa Direct X 9.0 desteklemiyor olabilir....

#6
Pit10

    Initiate

  • Members
  • 8 posts
  • Joined 10-September 09
Pcmin özellikleri

Vista 32 Bit
3GB ram
2,10 Dual Core
512 MB ATİ ekran kartı

#7
ZrMarkers

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 453 posts
  • Joined 31-July 09

Quote

Pcmin özellikleri

Vista 32 Bit
3GB ram
2,10 Dual Core
512 MB ATİ ekran kartı

Oyunun bozulmuş olabilir. Aktif olarak kullandığın bir antivirüs/spyware programın var mı? Bazı virüslerin bozduğu program dosyaları böyle tepkiler verebiliyor. Banada olmuştu.

#8
Pit10

    Initiate

  • Members
  • 8 posts
  • Joined 10-September 09
Kaldırıp yükledim sorun düzeldi..

İlginiz için Teşekkürler..

#9
Donhjoan

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 267 posts
  • Joined 13-September 09
Arkdaşlar bendede launcher hiç açılmıyor herhangi bir hatada vermıyor. şlletşm sistemim vista ondan olablr mi:S öle ise ne yapmam gerekiyor.


Yorumsuz....


+++1



New Soldier:)

#10
ZrMarkers

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 453 posts
  • Joined 31-July 09

Quote

Arkdaşlar bendede launcher hiç açılmıyor herhangi bir hatada vermıyor. şlletşm sistemim vista ondan olablr mi:S öle ise ne yapmam gerekiyor.

oyun kesinlikle vista ile uyumlu. Zaten uyumsuz olması için çağ dışı olması gerekir.

Clientprogram den mi giriyosun oyuna?

Sağ tık > özellikler > uyumluluk modunu dene.

Ayrıca programı sağ tık>yönetici olarak çalıştır yapmalısın.

#11
Pandoras

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • Joined 14-November 09
Arkadaşlar lütfen yardım oyunu indirdim kurdum launchere tıkladım oyuna gir dedim biraz bekledim ve ekran simsiyah oldu ve böle bi hata geldi nolur bir yardım
We established an error report you to be possible to send for us.This report form is the scurity and anonymous.
buna bir çare bulun nolur bulanın alnından öpeyim:D kimse bişi bulamıo

#12
345

    Initiate

  • Members
  • 8 posts
  • Joined 14-November 09

View PostPit10, on Sep 10 2009, 04:54 PM, said:

Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir sorunum var sorunsuz olarak client'e geliyor başlat'a tıklıyorum bitane siyah pencere açılıyor 1 saniye sonra tekrar kayboluyor ..Sorun nedir ?

Yaa aynı sorun bendede var dediklerinizi yaptım düzelmedi, benim oyunu ilk açışım değil daha önce kendi bilgisayarımda oynamıştım. Ben oyunu ve ekran kartını yeniden yüklemeyi denedim olmadı. :) Oyunu h.t. gastesinden almıştım acaba netten indirsem düzelirmi?LÜTFEN YARDIM EDİN!!! :P

Edited by 345, 18 November 2009 - 08:59 AM.


#13
bysystemm

    Conscript

  • Members
  • PipPip
  • 407 posts
  • Joined 24-June 08
Grafiksel ayarlarında herhangi bir bozulma olmuş olabilir ayarlar kısmından defult/sıfırla.. gibi bir buton olması lazım ona bas.

#14
graix0

    Initiate

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 19-September 10
Bende oyunu yükleyip kurdum oyuna girmek için tıkladım ama hiç birşey acılmadı sizce neyden kaynaklanıyor olabilir

#15
HunterGirL

    Initiate

  • Members
  • 5 posts
  • Joined 23-October 10
yaa arkadaşlar bende oyunun cientini hüriyetten aldım sonsuz macera olanını.. yüklüorum patchim 2.1.5.2167 yukarısı 100 oluo alttaraf yani toplam yeri 10 olana kadar ........... ve ............ patch bulunamadı gibi bişi gelior ya giremiorum arkadasşlar en son patch notlarını atabilcek varmı şimdiden saolun..cd 1 yıl önce filan geldi bu arada

#16
sbc

    Initiate

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 12-November 10
arkadaşlar bnm oyun bozuldumu bakın bir yha oyun ilk açılmıodu ondan sonra sildim tekrar yükledim.bu sefer sunucu listesi alınıyor dior 1 saat kalıor öle bir çare lütfen

gazeteden aldım

#17
efesss

    Initiate

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 13-November 10
ya ark le rbnde oyun 2 günden beri ÜZGÜNÜZ. OYUN ŞU ANDA BAKIMDA YAZIO Bİ YARDIM PLS AALAH İÇİN BİLEN VERSA SÖLESİN BİLGİLERİNİZE ...



1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2014 GamersFirst.com, Reloaded Games, Inc. All rights reserved worldwide.®